Slik differansierte yogasenteret seg med et

NORDISK KONSEPT

Utfordring

Anne-Siv hos Solvik Yoga ønsket å differansiere seg med et nordisk Yoga konsept. Hun ønsket hun å knytte konseptet opp mot lokalmiljøet i Ryfylke.

Kun fotografering uten en gjennomtenkt strategi for videre bruk er et lite sidesprang fra vår resultatbaserte fokus. Men hos Creobox har vi et driv om å alltid levere på kundens premisser. 

Ettersom Anne-Siv var i etableringsfasen, sa vi ja til jobben med stort smil og åpne armer. Vi vet hvor krevende det er å etablere seg i et beintøft marked, og vi mener at de som tørr å satse på drømmene sine fortjener å bli møtt med velvilje og en prislapp de kan leve med.

Alt i alt et spennende oppdrag både vi og Anne-Siv er stolt av å vise frem.

Løsning:

Ved anvendelse av vår vanlige metodikk i den kreative fasen kom vi frem til et unikt konsept ved å blande fotografi, grafisk design og historie; Alkymi var en middelaldersk forløper til den moderne kjemien. Det bygget på  forestillinger om elementer innført av Aristoteles, hvor de mente alle stoffer besto av fire grunnelementer.

Vi tok utgangspunkt i de fire elementene for å formidle de grunnleggende aspektene ved Yoga og dens lange kulturelle historie. For å gi det et nordisk preg valgte vi å “fornorske” ordene, men beholdt de originale symbolene som grafiske elementer.

“Tusen takk for et profesjonelt og sporty samarbeid. Creobox forstod hva jeg ville og tok styringen, med gode locations og kreative innspill. Takker ja til flere dager sammen på shoot.”

-Anne Siv Aasen, Solvik Yoga